Reliance Littler is op zoek naar ervaren (3-10 jaar) advocaten, Nederlandstalig/Franstalig, gepassioneerd over arbeidsrecht

12/12/2023

Reliance Littler is een Belgisch niche advocatenkantoor in arbeidsrecht. Wij adviseren organisaties uit de privé- en publieke sector over alle juridische aspecten van human resources. 

Het kantoor, met kantoren in Brussel, Mechelen, Gent en Hasselt, wordt gekenmerkt door haar waarden inzake onafhankelijkheid, kwaliteit en toegankelijkheid.

Reliance Littler ziet er op toe dat deze waarden worden geëerbiedigd in zowel haar relaties met haar cliënten (breed cliënteel van allerlei achtergrond, nauwkeurig werk en afgewogen erelonen) als ten aanzien van de advocaten die deel uitmaken van het kantoor (vrije geest, bijscholing, evenwicht tussen werk en privéleven).

Reliance Littler heeft een uitstekende reputatie, zowel in België als internationaal. Het kantoor is overigens de Belgische vestiging van Littler, wereldwijd het grootste advocatenkantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht.

Reliance Littler verwacht van u grote juridische kwaliteiten en de wil om verder te leren en te werken in team en dit in een drietalige omgeving. Als ervaren advocaat bieden we je de mogelijkheid om uw eigen klantenbestand te ontwikkelen en zelfstandig zaken te beheren.

Naast aantrekkelijke erelonen en een dynamische professionele omgeving biedt Reliance Littler u de mogelijkheid om de carrière uit te tekenen die u zelf wenst naargelang uw prioriteiten.

Aarzel niet langer, stuur nu uw kandidatuur naar info@reliance-littler.com.

Tot snel,

Reliance Littler