Reliance Littler opent kantoor in Hasselt

05/10/2023

Op 1 oktober 2023 heeft advocatenkantoor Reliance Littler haar kantoor te Hasselt geopend. Na vestigingen in Mechelen, Brussel en Gent is het nu dus ook verankerd in Limburg.

 

Het kantoor kenmerkt zich door dienstverlening dicht bij de klant, pragmatisch en steeds op maat. Met het regionale kantoor te Hasselt zet het kantoor verder in op deze principes. Reliance Littler staat vele bedrijven in de Limburgse regio bij en wil met het nieuwe kantoor haar lokale verankering bevestigen en bestendigen. Limburgse bedrijven worden zo verzekerd van een nog meer hands-on en persoonlijke dienstverlening. Het biedt medewerkers uit de omgeving eveneens de kans om dichtbij huis te werken en creëert een betere work-life balance.

Reliance Littler heeft een team van meer dan 20 advocaten gespecialiseerd in alle aspecten van het arbeidsrecht. Als deel van Littler, het grootste advocatenkantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht wereldwijd, is het niet enkel lokaal, maar ook internationaal stevig verankerd.  Het kantoor is in volle expansie, waarbinnen ook de aanstaande verhuis van de Brusselse vestiging naar een nieuwe prestigieuze locatie in de stad kadert.