Reliance Littler verwelkomt vier nieuwe vennoten

03/10/2023

Advocatenkantoor Reliance Littler kondigt de komst van vier nieuwe vennoten aan. Het gaat hierbij zowel om interne promoties als om versterking van buitenaf.

 

Het kantoor bevestigt met plezier de promotie van Stefaan Diels, Yne Machiels en Pierre Van Achter als nieuwe vennoten. Stefaan, Yne en Pierre zijn allen reeds jaren actief binnen het kantoor. Hun toetreding tot het partnership vormt het beste bewijs van de sterkte van het team en de nadruk die Reliance Littler legt op de interne talentontwikkeling. 

 

Naast voormelde interne promoties, verwelkomt Reliance Littler eveneens Fabienne Raepsaet als nieuwe vennoot. Fabienne maakt de overstap van het kantoor Claeys & Engels, waar ze counsel was.

Fabienne Raepsaet is advocaat sinds 2000 en heeft meer dan 23 jaar ervaring in diverse aspecten van het collectief en individueel arbeidsrecht. Doorheen de jaren ontwikkelde ze een bijzondere expertise op het gebied van ambtenarenrecht. Zij is tevens actief in de privacywetgeving en is gecertificeerd DPO. 

Stefaan Diels is advocaat sinds 2004 en houdt zich bezig met alle aspecten van het collectieve en individuele arbeidsrecht evenals vragen inzake sociale zekerheid. Hij heeft een uitgebreide expertise inzake procedures en staat bedrijven en (semi-)overheden bij in dagdagelijkse HR-kwesties.

Pierre Van Achter is advocaat sinds 2005. Hij adviseert en verdedigt klanten over alle juridische vragen inzake tewerkstelling en werkgelegenheid, met een bijzondere interesse in herstructureringen (overgang van onderneming, collectief ontslag en sluiting) en het bijstaan van buitenlandse vennootschappen die een activiteit in België willen opstarten.

Yne Machiels is advocaat sinds 2012. Ook zij beoefent het ruime spectrum van individueel en collectief arbeidsrecht en sociale zekerheid, en ontwikkelde doorheen de jaren een expertise inzake privacy, internationale mobiliteit en klokkenluiders.

 Met de toetreding van Fabienne, Stefaan, Pierre en Yne telt het kantoor nu acht vennoten.

 

Reliance Littler heeft een team van meer dan 20 advocaten gespecialiseerd in alle aspecten van het HR-recht. Als deel van Littler, het grootste advocatenkantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht wereldwijd, is Reliance Littler niet enkel lokaal, maar ook internationaal stevig verankerd.